le bon coin rencontre homme le bon coin rencontre 3d monster sex rencontre gay yssingeaux

Ons portfolio, bekijk de klanten met wie wij mooie projecten hebben doorstaan.

Grafisch

0 +
Projecten
Drukwerk Juweelwinkel.nl
Voor Juweelwinkel.nl hebben we de visitekaartjes, anzichtkaarten, en certificaat van echtheid verzorrgd.
Porsche Panamera Fotografie
Cinematic video plus fotografie van de nieuwste Porsche Panamera hybrid.
Magazine cover
Als uitdaging en voor het ontwikkelen van onze grafische skills hebben we een cover gemaakt voor CARS magazine.
BigFreddy promotie
Voor BigFreddy hebben we de social media posts verzorgd. Een erg divers project door de grappige stijl en nadruk op XL wanddecoratie.
Cover designs
Voor verschillende jonge artiesten hebben we de cover art verzorgd. Mooie projecten waar we onze creativiteit op los konden laten.
Banners opendag Nanomi
Voor Nanomi hebben we een aantal banners en een uitnodiging ontworpen voor de opendag.
Illustraties voor producer; Yukon
Voor dit project hebben we de stijl nagemaakt van de wereldberoemde anime serie; Dragonball. Het was een behoorlijke uitdaging maar het resultaat mag er zijn.
Succes Revelation social
Bij dit project hebben we de social posts verzorgd. Diverse uitingen zoals slides, foto's en calls to action zorgen voor interessante content.

Ons grafisch portfolio bestaat uit diverse projecten op gebied van drukwerk, promotie en branding.

Wanneer we aan een grafisch project werken is het belangrijk om met een aantal hoodzaken rekening te houden. We onderzoeken grondig de huisstijl en doelen van jouw onderneming zodat we de belangrijkste elementen terug laten komen in ons design. Zo creëren we onderscheid, herkenbaarheid en vertrouwen in al uw grafische uitingen.

Logodesigns / branding projecten.

Bij onze branding projecten is ons uitgangspunt het overbrengen van een verhaal door middel van een beeldmerk, typografie en kleur. Branding is een visuele representatie van uw identiteit. Het zorgt voor een eerste indruk, creëert naamsbekendheid en herkenbaarheid. Icreate verdiept zich in uw onderneming en denkt mee om tot een best passend resultaat te komen.

Animatie

0 +
Projecten

''By 2019, 80% of global Internet consumption will be video content.''

Ons animatie portfolio bestaat uit diverse projecten op gebied van: productvideo's, promotie en entertainment.

 ​Tegenwoordig is video marketing enorm in groei. Het is dan ook erg populair om uw boodschap/informatie om te zetten in een animatie. Bij Icreate kiezen we de stijl die het best bij u past en aan de hand daarvan maken we een te gekke animatie. Een van onze specialiteiten is stopmotion en hiervoor hebben we een speciaal youtube kanaal met wereldwijd miljoenen weergaven. Door een breed wereldwijd publiek en ervaring met youtube content creation staan we open voor promotie en of sponsoring mogelijkheden. Meer informatie hierover volgt.

Ons webdesign portfolio bestaat uit: custom wordpress sites, webshops en meer.

Websites bevatten vaak de missie en de visie van een bedrijf. Dit staat niet alleen omschreven in tekst maar ook de look en feeling spelen hier een belangrijke rol. Op het desgin na is de functionaliteit misschien wel het meest belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw website naar behoren werkt en dat u online snel gevonden wordt. Benieuwd welke diensten wij hiervoor aanbieden? Bekijk dan de onderstaande expertises.

Bedrijfsinformatie

Social

Volg ons op social media voor  portfoliowerk en een kijkje achter de schermen.