Grafisch

Ons grafisch portfolio verschilt van logo’s en advertenties tot albumcovers voor artiesten. We maken gebruik van Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign. Ook zijn we bereid om foto materiaal te maken. Bekijk onze instagram voor meer!

Logo designs

You imagine, I create

Webdesign

Bekijk hier de websites die wij voor diverse klanten hebben gemaakt. Deze websites zijn gebouwd in wordpress door middel van plugins en html en/of css toevoeging. We focussen ons op het uiterlijk dat u wilt uitstralen met uw website maar ook op de technische aspecten zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat uw website mee loopt met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Uw website is tenslotte uw online visitekaartje.

Animatie

Ons animatie portfolio bestaat uit een divers aantal stijlen. Stop motion is een van onze specialiteiten. Verder houden we ons veel bezig met 2d animaties en visuals. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen plannen.

Stop motion

Een van de eerste animatie technieken ooit is stop motion. Hierbij wordt een reeks foto's gemaakt die snel achter elkaar afgespeeld worden waardoor de illusie van beweging wordt gecreëerd. Hierbij kan je denken aan geanimeerde lego , klei of poppen. Deze manier van animatie is nog steeds erg populair en wordt door veel bedrijven ingezet als promotiemiddel. Hoe gaaf zou het zijn om uw bedrijf en werknemers in een stopmotion animatie te zien?! Benieuwd naar meer? Bekijk dan onze youtube en laat je verassen.

BEDRIJFSINFORMATIE

  • Ariensstraat 1
  • Enschede
  • 7572AK
  • Info@icreate4u.nl
  • +316 10010918

SOCIAL

Volg ons op social media voor  portfoliowerk en een kijkje achter de schermen.

Close Menu